RO Study
👤
Ale58
Ale58
13-10-2015
Limba română
a fost răspuns
cuvinte akcatuite cu prefixul anti
Răspuns :
Flu
Flu
13-10-2015
Antirazboinic,anticomunist,antiderapant,antiepidemic,antiinfectios,antimaterie
Answer Link
Criistiina
Criistiina
13-10-2015
Antivirus,antiderapant,antiacid,antialergic,antidot, anticariat,antistiintific,antiracheta,antialcoolic,antiaerian,antiatomic
etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Incerc Sa Completez Un Rebus Cu Sinonime A Cuvantului Vesel, Si Am Gasit: Amuzant, Hazliu,nostim, Ilar, Comic, Dar, Mai Am De completat Un Cuvant Care Te Termi
1) Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La 24, 48 Si 40 Da De Fiecare Data Restul De 17 Si Caturi Nenule.2) Determianti Cel Mai Mic Numar
Hei!Puteti Sa Ma Ajutati,va Rog: Varsta Tatalui Este De 4 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului.Aflati Varsta Fiului Stiind Ca Peste 6 Ani Varsta Lor Va Fi De 52 Ani
Ajutatima La Asta La Mate Suma Dintre Un Numar De 2 Cifre Si Un Numasr De Cinci Ciofre Este 100 042 .care Este Cea Maimare Valoare Posibliaa Numarului De Cinci
Un Teren Dreptunghiular Are Perimetrul Egal Cu 448m Si Latimea Egala Cu 0,75 Din Lungime;intreg Terenul Este Acoperit De O Retea De Patrate Cu Latura De 4m.a)Af
Fie Functia F : R -> R, F(x) = 2x-1. Calculati Suma S= F(1) + F(2) +f(3) +.....+f(2012)Stiu Ca Numerele Cresc Din 2 In 2.f(1)=1f(2)=3f(3)=5f(4)=7 Si Tot Asa.
Cate Oase Sunt In Corpul Uman?
Romanul "Ultima Noapte De Dragoste, Intaia Noapte De Razboi" Este Un Roman Ionic?
Elevii Unei Clase Au Fost Intr-o Zi La Padure Si La Scaldat. La Padure Au Fost Cu 12 Copii Mai Multi Decat La Scaldat Si La Rau Au Fost De 3 Ori Mai Putini Copi
Explica Proverbul:Radacinile Invataturi Sunt Amare Dar Fructele Ei Sunt Dulci