RO Study
👤
337
337
13-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Seria sinonimica pentru cuvintele CIOBAN si STEAG
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-10-2015
cioban=pastor,pacurar,baci,proprietar de oi,oier
steag=drapel,fanion,stindard,tricolor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Cel Mai Mic Nr Din Trei Cifre Diferite Și Are Cifra Zecilor Egală Cu Produsul Sutelor Cu Cel Al Unitatilo
Rezumat La Povestea Războiul Care Mia Schimbat Viața De KIMBERLY BRUBAKER BRADLEY Dau Coroană
Precizează Cuvantul Care Contine Diftong Si Cuvântul Care Contine Triftong Din Versul : Mă Cunosteau Vecinii Toti
Daca 2x-5y=0 , Atunci Valoarea Raportului X/y Este Egala Cu...
Un Arab Murind Avea 17 Camile Care Trebuiau Date Primului Fiu Care Primea 1/2 Din Nr De Camile Al Doilea Premea 1/3 Si Ultimul 1/9.Cum Sa Faca Fara A Taia Camil
Într-o Papila Exista Doar Un Mugure Gustativ Sau Mai Multi. Mugurii Gustativi Iau Forma Papilelor Sau Ce Forma Au?
Determină Numărul Cu 579 Mai Mare Decât 2864 Eu Am Gandit Asa 2864-579=2285 Ar Fi Corect?? P.s Eu Stiam Sa Fac Astea Dar Ca Toata Vara Nu Am Facut Nmk:))) Asa C
Radu Are Cu 3 Cartonase Cu Pasari Mai Putin Decat Vlad Si Cu 5 Mai Multe Decat Tudor.Cu Cate Cartonase Are In Plus Vlad Fata De Tudor?
Va Rog Ajutoor Rapiid ! a) (-5) * (-3) + (-2)* (+7)- (+5) = b) (-11+7-6) : (15-20) = c) (-2)³ + (-5)² - (-1)²⁰ = d) [ (-3)⁶ * 3¹⁰ * (-3)⁵ ] ² : (-27)¹⁴= va
Noteaza Cu Cifre Diferite Cel Mai Mic, Apoi Cel Mai Mare Numar Natural De:2cifre,3cifre, 4cifre.