RO Study
👤
Adriana44
Adriana44
13-10-2015
Matematică
a fost răspuns
sc jumătatea treimea și sfertul nr
Răspuns :
Alintatura
Alintatura
13-10-2015
care nr?
Treimea se afla impartit la 3 iar sfertul nr impartit la 4 .
De exemplu:12:3=4(treimea)
12:4=3(sfertul)
Zimi nr. si iti fac
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Pe Diagonale Sunt M Indice D =? Si M Indice Apa = ? Am Mare Nevoie De Rezolvările Problemelor,va Rog Mult De Tot, Dau Coroana Și Ma Abonez La Cel Care Va Răs
Ionuţ Îi Spune Lui Andrei: ,,Alege Un Număr, Adună 15 Numărului Ales, Rezultatul Cu 2, Scade 10 Din Noul Rezultat, Înmulţeşte Totul Cu 5 Şi Scade Apoi 50. În Sf
Comparați Perimetrul Unui Dreptunghi Care Are Lungimea De 4 Radical 27 Cm Și Lățimea 2 Radical 12 Cm Cuperimetrul Unui Pătrat Cu Latura De 8 Radical 3 Cm
Transforma Produsele De Doi Factori În Produse De Trei Factori... Va Rog Rapid Dau Coroană
Faceți Mi Un Rezumat Despre O Carte Pe Care Ai Citito Luna Asta Va Rog Mult Imi Trebuie Până Mâine!!dau Coroană ❤
Motivați Titlul Textului, Frunza Curajoasă Ajutor Repede
12 Aduceţi La Forma Cea Mai Simplă Expresiile:h) Va Rog Repede
Am Nevoie De Ajutor Va Rog! - Din Textul De La Pagina 80, Scoate 25 De Verbe Si Scrieti Modul Si Timpul Lor Va Rog Frumos!
5. În Desen Apare Jucăria ,,Pasărea Care Bea Apă". Deşi Este Considerată O Banală Jucărie, ,,Pasărea Bea Apă" Este În Realitate Un Motor Termic. Sursa Care Furn
Intr-un Cos Sunt 9 Mere Si Un Numar De Pere.Daca Triplam Numarul Merelor,acestea Vor Fi Cu 15 Mai Multe Decat Numarul Perelor.Cate Fructe Sunt In Cos?