RO Study
👤
Luna10
Luna10
13-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Cit este
3m+3=?
Calculati varog e de clasa 5
Răspuns :
VickyL
VickyL
13-10-2015
spunemi ce inseamna 3m si te voi ajuta la exercitiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Continue The Following Sentence Using Information From Text B. You Can't Stop Reading Books At Night Because_
Modul De 4x+3=13 CAT ESTE X ?.
MNPQ Romb, RSQP Trapez Dreptunghic,
Un Pendul Gravitațional Are Perioada De Oscilație De 3s, Iar Altul- De 4s. Care Va Fi Perioada De Oscilație A Pendulului Cu Lungimea Egală Cu Suma Lungimilor Pr
9. Formulează Două Enunțuri În Care Verbul A Ordona Are Sensuri Dife- Rite: Într-un Caz Să Aibă Sens Direct, Iar În Altul - Sens Figurat. Va Rog Frumos
Matilda 1. Cum Se Numeşte Autorul Textului? 2. Cum Se Numește Personajul Principal Al Cărții? 3. Câți Membrii Se Aflau În Familia Wormwood? 4. Cu Ajutorul Cui A
Ex. 7. Va Rog Frumos!!
Hey! Am Nevoie De Un Text Pentru Mâine La Romana. Despre Bff. Trebuie Sa Aibă Introducere, Cuprins Și Încheiere. Sa Fie Cel Mai Frumos Text. Dau Puncte. Și Rapo
Incercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect: Cocostarcul Este: A Pasare Inotătoare, O Pasăre Picioroanga C Pasare Scurmatoare D Pasare Agatatoare B P
Am Avut O Intrebare La Informatica: Sunt 5 Baieti Mai Mult Ca Fete. Cati Elevi Sunt In Clasa? Intrebarea Mea Este Daca Am Scris Corect. citeste B f<-- B + 5