RO Study
👤
Caini
Caini
13-10-2015
Istorie
a fost răspuns
informatii, izvoare istorice
Răspuns :
Rimusik
Rimusik
13-10-2015
Izvoarele istorice sunt de doua tipuri : izvoare scrise ( documente , harti geografice si antice , papirusuri etc.)
:Izvoare nescrise ( haine , vase din ceramica , morminte , cladiri etc.)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Sluga Iesi. -Ce Este?intreba Doamna. -Bolnavul S-a Trezit Si Cere Apa Si Pre Fiul Sau.Mi-au Zis Zis Sa Nu Ma Duc Fara El. -Oh!Vrea Sa-l Omoar
Spuneti-mi Expresii Frumoase Despre Prieteni
Completati Enunturile De Mai Jos Astfel Incat Sa Devina Fraze. Dupa Ce A Citit......... ........va Pleca Daca Va Castiga......... Ilustrata......mi-a Placut. A
5 Legende.De Exemplu 3 Populare,si 2 Gen Legenda Martisorului Sau Legenda Pisicii
CALCULEAZA 2317-409 5413-1247 6725-1907 5073-1028 DESCAZUTUL ESTE 5761,IAR RESTUL 3243. SCRIE "RASTURNATUL SCAZATORULUI OFER COROANA
O Compunere Despre Vampiri Rai Va Rog
Bunicul A Murit In Anul 1958.La 136 De Ani De La Nasterea Bunicului Nepotul Constata Ca Suma Dintre Anii Traiti De Bunic Si Varsta Sa Este De 157 Ani. In Ce An
La Ce Instrument A Cântat Einstein?? Vioară,flaut,pian,sau Chitară Urgentttt
Pe Baza Informatiilor Furnizate De Seria Reactivitatii Chimice A Metalelor,identifica Si Completeaza Ecuatiile Reactiilor Chimice Care Sunt Posibile: A) Ca + H
Intr-o Cutie Sunt Bile Albe, Negre Si Rosii.Cu Acste Bile Putem Face 15 Gramezi A Cate 27 De Bile .Daca Am Amesteca Bilele Albe Cu Negre ,am Putea Forma Apoi