RO Study
👤
Mariasslaru1
Mariasslaru1
13-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Cuvinte ci prefixul as
Răspuns :
Nicucristea17
Nicucristea17
13-10-2015
Astronaut ,astronom ,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduce-ti Textul Va Toggg Imi Pune Nota.Ofer Coronita!!
Viteza De Zbor A Uliului Este De 42 Km/help, Ceea Ce Reprezintă:a) 6/13 Din Viteza De Zbor A Porumbelului.b) 6/11 Din Viteza De Zbor A Şoimului.Aflați Viteza
Derminati Multimile A Si B Asfel Incat Sa Fie Indeplinite Simultan Condițiilea)A Intersectat B={3,4} B)A Reunit B={1,2,3,4,5,6} C)card (A\B)= Card(B\A)d) A= {x|
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Urmatoarea Problema De Informatica, Imi Trebuie Rezolvarea In C++: Avem La Dispoziţie Două Şiruri De Numere. Primul Şir Se Dă E
Politehnica Salut, Ma Puteti Ajuta La Problema 603, Mie Mi-a Dat Raspunsul A) 0, Insa Cel Corect Este B) 2, Imi Puteti Spune Cum De A Dat Acel Raspuns, Am Facut
75℅ Din 32℅ Din 50 Rezolvati Astfel Incat Rezultatul Sa Fie 12
Dacă X+1\x=2,atunci X La A Opta + 1\x La A Opta Are Valoarea
Peste 6 Ani ,suma Varstelor Lui Alin,Mario Si George Va Fi De 62 De Ani.Acum Varsta Lui Alin Este O Treime Din Varsta Lui George,iar Mario Are Cu Un An Mai Puti
La Exercițiul De Mai Jos Fo.sositi Paranteze Daca E Nevoie Ptr A Obtine Pe Rand Rezultatele 6,11,66,98. 10×8 :2 +8-2 = ?
Suma A Trei Numere Este 110.primul Numar Este Cat 1 Pe 3 Din Al Doilea,iar Al Treilea Este Cu 10 Mai Mare Decat Dublul Celui De Al Doilea.afla Numerele