RO Study
👤
Dumitrachecorne
Dumitrachecorne
13-10-2015
Matematică
a fost răspuns
cum transform 6500hm in km?
Răspuns :
Tomavasilica81
Tomavasilica81
13-10-2015
TAI UN 0 ADICA 650 KM
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Cât Ești De Ce Este Mai Mare Numărul 1000 Decât Numărul 200. 800,80,8
Diferența Dintre Măsura Suplementului Și Măsura Complementului Unui Unghi Cu Măsura De 27 De Grade Este Egală Cu
Povestiți amintirea Vieții Tale Folosind verbe La Pase Compose, Modul Indicativ (140-160)
La Exercitiul 4 Va Rogg
14 Analizează Următoarele Verbe, Conform Modelului: Vă Rog E Urgent!
Reciteşte Enunţurile, Apoi Răspunde La Între bări. Paca A Exclamat Cu Un Geamăt: - Nu Ştiam Că Poți Zbura! a) Când Spune Paca Aceste Cuvinte? b) Cui Îi Adreseaz
Redactează Un Text De 25 De Ramuri Cu Titlul Marea Mea Tară Plz Sper Sa Răspundeți Cat De Cat Corect Dau Inima ,coroana Și Follow La Oricine Mă Ajută Dar Și Eu
Completați Spațiile Punctate Pentru A Obtine Propozitii A A) Distanja De La Un Punct Exterior Unei Drepte La Acea Dreapt Este B) Dintr-un Punct Exterior Unei Dr
4.Redactează O Compunere De Cel Puțin 150 De Cuvinte În Care Să Caracterizezi Personajul Lefter Popescu Din Textul Epic Două Loturi, Scris De Ion Luca Caragiale
1)Rezolvă Problema Printr Un Exercitiu: Intr O Primavara S -au Plantat 207 473 Zambile,cu 106 160 Mai Puține Lalele Si 340 000 Trandafiri. 2) Primul Termen Al U