RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-10-2015
Limba română
a fost răspuns
alcătuiți un dialog scurt de 6 randuri
Răspuns :
Brio10
Brio10
13-10-2015
-Buna Alina,ce mai faci?
-Buna Tudor .Eu fac bine ,dar tu ce faci prin parc?
-Bine am iesit cu mama si cu cainele meu Rex
-Ai un caine?
-Da,dar acum trebuie sa plec.Ne mai vedem.
-Bine,pa!
-Pa!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Incercuiește Caseta Corespunzătoare Valorii De Adevăr Aenunţului: A (adevărat); F (fals). Copii De Etnie Roma Abandoneaza Scoala Adeseori Urgent.Va Rog Multume
Se Considera Multimile A ={3} Si B={4,5}.Determinati A×B
Ajutor Va Rog !!!!!!
In Figura 1 Sunt Reprezentate Două Pătrate ABCD ŞiCDEF, Având Latura De Lungime 10 Cm.a) Arătaţi Că Aria Triunghiului ACF Este Egală Cu50 Cm'.
Un Tir Pleaca Saptamanal Din Bucuresti Catre Orasele Scrise In Tabel Stiimd Ca Pt Fiecare Livrare Tirul Pleaca Din Capitala Afla A)numarul Km Parcusi Saptamana
A-0, 2(3) =4/15 , De Calculat În Q -0, 5x=-7, 5 -5/2y=1/4 1,4z=-7/2 6/5u=0, 8 9,9:x=-3 X:(-6/7) =13/6 -1, 6:x=0, 8 Y: 5/2=3, 4. Semnul Asta "/" Inseam
Peste Șapte Ani, Mihai Si Ana Vor Avea Împreuna Varsta De 34 De Ani. Știind Că În Urmă Cu 3 Ani Mihai Avea De Două Ori Si Jumătate Vârsta Anei, Să Se Afle Câți
Aflați Numărul Abc ( Cu Bara Deasupra), Dacă Abc ( Cu Bara Deasupra) Împărțit La 5 Da Câtul Bc (cu Bara Deasupra) Si Restul A
Vreau Si Eu O Compunere Care Sa Înceapă Cu "Imi Doresc Sa Fie Septembrie Din Nou" Si Care Sa Aiba 2 Argumente Scurte Si Compunerea Sa Fie De Vreo 10-15 Randuri.
ABCD Si DBFE Sunt Patrate Astfel Incat E,F Si C Sunt De Aceasi Parte A Dreptei BD.Aflati Raportul Ariilor Lor. VA ROOGGGGGGGGGGGGG