Răspuns :
Pe cand Septembrie a aparut,zana Toamna,in calesti de vijelie,vine cu vteza vantului...Odata oprita trasura,preamarita zana coboara.Rochia ei de bal era faurita din frunze vestejite si moarte,a sa coroana tinea pietrele de smarald care ii conturau frumusetea...parul ei matasos si auriu era impletit in doua codite minunate,parfumul ei din fructe uscate te imbia cu a sa mireasma imbatatoare...O,toamna,esti atat de minunata!
Draga toamna,
imi pare atat de bine ca te-am cunoscut.Frumusetea ta,imi umple inima de bucurie.Frunzele ruginii ale copacilor ,le lsai in adierea vantului.Tu trimiti pasarile calatoare in tarile calde.Bruma cu care acoperi pamantul in fiecere dimineata e ca zapada.Ceata deasa ma face sa nu mai vad in departare.Tu esti singura care lasa copacii dezgoliti.Tu aduci cele mai bune recolte.
Iti multumesc ca existi.Esti un anotimp frumos.
Cu drag,Cosmin
imi pare atat de bine ca te-am cunoscut.Frumusetea ta,imi umple inima de bucurie.Frunzele ruginii ale copacilor ,le lsai in adierea vantului.Tu trimiti pasarile calatoare in tarile calde.Bruma cu care acoperi pamantul in fiecere dimineata e ca zapada.Ceata deasa ma face sa nu mai vad in departare.Tu esti singura care lasa copacii dezgoliti.Tu aduci cele mai bune recolte.
Iti multumesc ca existi.Esti un anotimp frumos.
Cu drag,Cosmin