RO Study
👤
Lidhuje
Lidhuje
12-10-2015
Limba română
a fost răspuns
care este rolul cratimei intr-o propozitie?
Răspuns :
Anamariahdm1
Anamariahdm1
12-10-2015
Rolul cratimei intr-o propozirie este de a inlocui o litera
De exemplu:
-Da' scriu eu pentru tine.
in loc de ''Dar'' este ''Da'' cu cratima
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
His Grand Mother (die) ..... After She (be) ...... Il For 3 Years . She (ansuer)...... My Question After I (repeat)....... It 3 Times. He (be) ......... Sorry T
Realizati Un Eseu Cu Tema ,, Bucataria Mea " In Care Prezentam Toate Dotarile Si Factorii De Confort . Eseul Sa Aiba Minim 60 De Randuri . Este Foarte Urgentt ,
Suma A Doua Numere Este 68 .Primul Numar Reprezinta 70 Procenete Din Numarul Al Doilea .Aflati Aceste Numere. Ajutati-ma Va Rog Frumos
Alcatuiti O Compunere In Care Sa Aveti 3 Subiecte Simple 2 Subiecte Multiple, 3 Predicate Verbale 2 Predicate Nominale Si 6 Atribute.
Gasiti Insusiri Deosebite Pentru Urmatoarele Substantive: Codru , Vacanta, Vara, Copii, Munca(MINIM 5 INSUSIRI)
O Piscina In Forma De Paralelipiped Dreptunghi Are Dimensiunile De 20m Lungime, 10 M Lățime, Si 2 M Înălțime .Se Pune Apa In Piscina Pana La 1,5 M.Cați Metri
1) Transcrie Primele 2 Propoziti Subordonate Din Fraza Urmatoare: Proiectul European "competentie In Comunicare Performanta In Educatie " S-a Nascut Din Credint
Vreau Si Eu In Engleza Ceva. Vreau Sami Scrieti Ce Faceti Voi Intro Zi De Sambata Adica [la Ce Ora Ma Trezesc,ce Mananc,unde Merg Dupa Amiaza,ce Mananc Dupa A
Redactati O Compunere Cu Sfarsitul: Asa A Invatat Matei Ce Inseamna Prietenia.
Trei Propoziti Dezvolate Cu Inserarea, Trei Propoziti Simpla Cu Stele ,trei Propoziti Simple Cu Cuvantul Un Zvon, Trei Propoziti Simpe Cu Cuvantul Pasar