RO Study
👤
Iuliiu
Iuliiu
12-10-2015
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu cuvantul penumbra
Răspuns :
Toaderzaharia
Toaderzaharia
12-10-2015
umbra mea are o penumbra
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Tren Accelerat Are 8 Vagoane, Un Tren Personal Are De 4 Ori Mai Mult ,iar Un Tren De Marfă Are Cu 36 De Vagoane Mai Multe Decât Un Sfert Din Numărul De Vagoa
Va Rog Dau Coroana Plz
Poate Cineva Sa Imi Daie Definitia Exacta La Prepozitie Si Cateva Exemple Si Ex 1 Multumesc
Coloreaza Cu Acelasi Culoare Ouale De Dinozaur Pe Care Se Afla Perechi De Cuvinte Cu Sens Opuscolorează Cu Același Culoare Ouăle De Dinozauri Pe Care Se Află P
URGENT!! Dau 55 De Puncte Și Coroana.Am Nevoie De Rezolvare Completa La Toate Exercițiile.AM NEVOIE DE REZOLVĂRI ACUM......
47. Determinați Numărul Natural X Din Egalitatea:X + 99 = 99 + 99 + 99 +...+ 99, Știind Că În Partea Dreaptă A Semnului Egal Sunt 99 De Termeni Egali. Va Rog Fr
Va Rog Cu Formula!!!....nu Mai Mio Amintesc
Fie B Apartine N. Determinati Toate Nr B Pt Care 2b-7 E Divizibil Cu 5. Va Rog Sa Ma Ajutati!
12 O Bancă Are Dobânda De 6% Pe An. Ana Depune La Bancă 1200 De Lei. Câți Lei Va Avea După Un An?
Precizați Numarul Aminoacizilor, Izomeri De Constituție Care Conțin O Grupa Amina Primare Si Care Au Activitate Optica, Corespunzători Formulei Moleculare C5H11