RO Study
👤
Maximilian27
Maximilian27
12-10-2015
Limba română
a fost răspuns
cuvint cu sens opus ,murmura
Răspuns :
PisicutzaTaNeagra
PisicutzaTaNeagra
12-10-2015
MARMURA=CATAROI (PIATRA OBISNUITA )
Answer Link
Anamariahdm1
Anamariahdm1
12-10-2015
A sopti, protesta. plânge. bombăni. clipoci.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mircea Are 180 Lei,Dan 127lei ,iar Radu 216lei.Fiecare Dintre Cei Trei Isi Cumpara Cate Un Joc De Acelasi Fel.Acum Mai Au Impreuna 214 Lei.Cat Costa Locul?Cati
Dati-mi Exemple De Celenterate Si Spongieri !!... Va Rog Mult !!
Ajutatima Si Pe Mine Va Rog.1.Explicati Folosirea Semnelor De Punctuatie Si De Ortografie,din Enuntul."Ce,sa-l Plateasca Cine-o Spune C-a Murit.
Am De Facut Un Referat Cu : Problemele Fundamentale A Africii . Eu Am Ales Foamea . Ma Puteti Ajuta Va Rog ??? Am Nevoie !!!! REPEDE PLS !!!
In Trinunghiul ABC, AB=6 Cm Si AC=8 Cm . Mediatoarea Laturii [BC] Intersecteaza [AC] In E. Aflati Perimetrul Triunghiului ABE
Explica De Ce Domnia Lui Octavian Augustus A Fost Supranumita perioada De Inflorire Al Civilizatiei Romane???
Descriere Literara A Cuvantului Grangur In 7 Randuri
O Conversatie Intre Elev Si Profesor Pe Tema Ca Elevul A Avut Un Eseu La Istorie Dar Nu La Facut Deoarece Spune Ca Nu A Avut Timp ,dar Profesoara Ii Dădu La Dis
Doua Patrate Cu Latura De 12 Cmse Aseaza Unul Langa Altul Astfel Incat O Latura Sa Se Supuna Care Este Perimetrul Figurii Obtinute?
Suma A 3 Nr. Este 81.daca Se Imparte primul Numar la Al Doilea ,se Obtine Catul 4,iar Daca Se Imparte Al Treilea La Al Doilea,se Obtine Catul 2 Si Restul 4.Af