RO Study
👤
Irina12dec
Irina12dec
12-10-2015
Limba română
a fost răspuns
O PROPOZITIE CU CUVANTUL VĂPAIE. URGENT
Răspuns :
Aannddrreeuuttzzaa
Aannddrreeuuttzzaa
12-10-2015
fratele meu a fost certat de mama deoarece tot vapaia
Answer Link
Elizat
Elizat
12-10-2015
vapaie-flacara mare
Casa s-a aprins de vapaie.Sper ca-i bine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pls Help Dau Multe Puncte
VA ROOOG REPEEEDEEE VAAAA IMPLOOOOR URGEEEEENT DAAAU COROAAAANAAAA PROMIIIIT VAAAA ROOOOG. VAAAA IMPLOOOOR. VA ROOOG REPEEEDEEE VAAAA IMPLOOOOR URGEEEEENT DAAAU
Un Monument In Forma De Cub Cu Latura De 160 Cm Este Vopsit Pe Fetele Laterale. Calculati Cati Metri Patrati Are Suprafata Vopsita A Monumentului?
Buna, Ajutatima Va Rog Frumos Foarte Foarte Urgent La Matematica De Clasa 6,dar Este Scris In Germana!!!Va Rog Din Suflet Sa Ceia Care Stiu Foarte Urgent Acum E
Va Rogg Sa Ma Ajutați Cu Ex Asata Dau Corona
7. Alcătuieşte Două Propozitii In Care Cuvintul „sirenă" Sa Aiba Intelesuri Diferite:
In Reperul Cartezian XOy Se Considera Punctele A(1,3) B(-1,0) Și C(a,a+2),unde A Este Număr Real, Deterimjnati Nr Real A Pentru Care Vectorii OC Și AB Sunt Coli
6. E Ziua Celui Mai Bun Prieten Al Tău Şi Vrei Să-i Pregatesti O Petrecere Sureplan Pe Care Il Ai In Vedere Atunci Când O Vei Organiza
Am Nevoie De Mare Ajutor Pls Help Dau Puncte Multe Si Coroana
Buna, Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Aceste Exercitii ? 1. Mettez Les Verbes Entre Parenthèses À La Forme Adéquate Pour Exprimer La Simiultanéité Des Actio