RO Study
👤
Eusuntioana
Eusuntioana
11-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Cuvinte derivate cu sufixul -os
Răspuns :
Quaintej
Quaintej
11-10-2015
mustacios, rautacios, marinimos, dragostos,osos, pupacios
Answer Link
Razvan19
Razvan19
11-10-2015
glori
os
sfi
os
munt
os
Sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Corecteaza Greselile Din:a)Vazu-tu-o-ai Pe Colega Noastra?b)Fii-i-ar Viata Usoara!c)Vi,nu Vi,nu-mi Pasa!d)Lui Nu I Bine De Cand Nu-l Agreaza Prietenii.e)Banii T
1. Identificând Un Factor Comun, În Fiecare Sumă, Calculați:1 Model:3+6+9+...+663(1+2+3+...+22)=3ori(22ori 23):2=759b) 10+20+30+...+1230=c) 7+14+21+...315=2. În
Indica Functi A Sintactica A Cuvintelor Din Enuntul :toate Acestea Razbat Cu Putere Din Viata Campiei(cuvintele Subliniate Sunt:toate Acestea Cu Putere Campiei
Heii , Ajutati-ma Repede Va Rog ! AM NEVOIE URGENT , MULTUMESC !1)Sa Se Afle Lungimea Inaltimii AD A Unui Triunghi Dreptunghic ABC M(<A)=90 De Grade , Stiin
In Magazin, Muncitorul Citeste Pe Un Produs Eticheta Alaturata:l-----------------------------------------ll "Pastrama Din Piept De Pui ll Greutate Neteda: 0
Un Bec Şi Un Reostat Sunt Leg În Serie Şi Form Un Circuit Electric. Tens La Bornele Beculuieste 20 V, Iar Rezistenţa Reostatului Este 20 Ω. Becul Şi Reostatul C
Care Este Cateta Opusa Unghiului Cu Masura de 30 De Grade Intr-un Triunghi Dreptunghic Cu Ipotenuza De 10 Cm Are Lungimea De ... Cm (am Nevoie Doar De Rezultat
Dreptunghi ABCD are Latura AB = 12 , M < AOB = 120 Gradeaflati : A) BC?b) Masura Diagonalei BDc) DISTANTA DE LA PUNCTUL B LA LA DIAGONALA AC
Stie Cineva Acordurile, Sau Partitura Pentru Cantarea "Binecuvantat E Orice Om" Si " Jos La Picioarele-Ti"?pentru Pian
Produsul Elementelor Multimii A={x E Z||x|<10} Este....