RO Study
👤
Zambaretz
Zambaretz
11-10-2015
Geografie
a fost răspuns
cum s-au format Carpații orientali????
Răspuns :
Denii1111
Denii1111
11-10-2015
Carpatii Orientali s au format prin urma vulcanilor.
Answer Link
Neagavalentin123
Neagavalentin123
11-10-2015
Carpatii Orientali s au format prin urma vulcanilor. ( Vulcanizare )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercitiul 21 Va Rog Eu
Va Rog Mult, Am Nevoie Rapid!!! Eseu La Tema: Cartea Este Imperiul Cunostintelor. Va Rog, Foarte Repede!!! Dau Coroana!!
Suma A Doua Numere Intregi Este Egala Cu -20 . Primul Numar Este Cu 60 Mai Mare Decat Cel De-al Doilea . Calculati Cele Doua Numere.
Salutare Brainly... Sunt Elev In Clasa A8-a Si O Sa Am Evaluarea Nationala.. Dar Am O Nelamurire Legata De: Semnificatia Fragmentului...(la Subiectul 1), Adic
Explică Expresia ,, Ospătă Floarea"
Diana Se Hotărî Să Își Cumpere Calculatorul Între O Vineri Și A Căutat Oferta O Săptămână Și Două Zile În Care Zi A Săptămâni Și A Cumpărat Ia Calculatorul
Andrei, Barbu Si Catalina Au Impreuna 360 De Lei. Andrei Ii Da Lui Barbu O Treime Din Suma Sa. Apoi, Barbu Ii Da Un Sfert Din Suma Lui Catalinei. In Acest Fel
La Disciplina Opțională Micii Ecologiști Numărul Băieților Este Cu 7 Mai Mare Decât Numărul Fetelor Dacă Ar Mai Veni Trei Fete Atunci Numărul Fetelor Ar Fi Egal
Un Enunţ Cu ,,clipă,,
Un Con Circular Drept Cu Raza=12cm Si Generatoarea=20 Cm Este Sectionat Cu Un Plan Paralel Cu Baza,care Trece Prin Mijlocul Inaltimii. Calculati Aria Totala Si