RO Study
👤
Elizabursuc09
Elizabursuc09
11-10-2015
Biologie
a fost răspuns
cw e inseamna celula de tulpina
Răspuns :
Goie
Goie
11-10-2015
tulpina este un organ al plantelor superioare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflaţi Cifrele A Şi B Dacă: Ab · 46 - Ab · 35 - Ab = 170. Dau Coana!!!! Poate Sa Mi Le Explice Cineva Ca Nu Le Înțeleg!!!
Stiind Ca X=10 Si Y-z=19, Calculati Xy-xz VA ROG!
Ce Este Diftong Și Hiat
Identificați S Și P În Următoarele Enunțuri: a) Afară Este Cald. b) Mihai Este În Vacanță. c) Pământul Gravitează În Jurul Soarelui. d) Pătratul Are Patru Latu
Rewrite The Sentences. Put The Adverb In The Correct Place. 4 She's Late. (never) 1 I Don't Drink Tea. (usually) I Don't Usually Drink Tea 2 Is Your Cat Hungry?
Suma A Trei Numere Naturale Este 210, Sa Se Determine Cele Trei Numere Stiind Ca Ele Sunt Direct Proportionale Cu 2,7 Respectiv 12, Apoi Aratati Ca Suma Patrate
8. Scrie Toate Numerele De Două Cifre Care Se Pot Forma Cu: • 5 Sau 8 O 1, 6 Sau 0 7, 2 Sau 4
Paul Are De 3 Ori Mai Multi Bani Decat Claudiu.Cati Lei Are Fiecare Dintre Ei Stiind Ca Daca Paul Ii Da Lui Claudiu 50 De Lei,at Vor Avea Sume Egale.
Sa Ma Ajutati Va Rog Ca Nu Stiu
Fie E Mijlocul Laturii AB A Triunghiului ABC Şi Semidreapta BD Bisectoarea Unghiului ABC, D Aparține Lui AC. Dacă AM E Perpendicular Pe BD, M Aparține Lui BD Şi