RO Study
👤
Dedum
Dedum
11-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Cate numere naturale n exista astfel incat: n《9000?
Răspuns :
Marymunteanu30
Marymunteanu30
11-10-2015
N POATE FI DE LA ZERO LA 8999
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arătați Care Este, In Limbajul Curent, Orordinea Fireasca A Cuvintelor Din Următoarele Exemple: Frumoasele Iluzii, Grozavii Nori, De Crengi Se Dezlipesc, Vesel
Cei Doi Baieti Stau La Taifas,lungiti Pe Covoras.-cand Am Un Prieten,simt,asa,un Imbold Ca Sa-i Ofer Totul,spune Gazda.Daca In Curte Ar Fi Frisca,nu Zapada,l-as
Responsabilitatile copilului ...va Rog....multumesc Anticipat
Enunturi Cu : divertisment,curs De Initiere,fara Limite,tabara,de Acum Inainte,in Strainatate,a Se Imprieteni,schimbul,a Visa,a Agata,a Extrage,deasupra,aprofun
Heeelp! Geografie#bleah 4 Fluvii Din Europa De Est 6 Munți Alpini, Adică Tineri
Compara Drepturile Pe Care Le Ofera Cetatenia Moldovei Si Cea Europeana Ajutor Va Rog
Stie Careva Sa-mi Spuna O Compunere Gramaticala In Care Sa Fol Cel Putin 3 Verbe Din Fiecare Diateza
Comparaţi O Realitate Expusă În Fragmentu:"Geamantanul Începuse Să Prindă Greutate... Îmi Amorţise Mîna Şi Nu Aveam Nici Un Chef De Vorbă". Cu Replica Personaju
Într-un Trapez . Lungimea Liniei Mijloci Este De 5 Cm . Iar Lungimea Segmentului Determinat De Mij. Diagonale Se De 2 Cm . Determinați Lungimea Bazelor Trapezul
Scrieti In Locul Punctelor Actiuni Specifice Omului Bupa Mode: '"Dealurile Rad In Lumina Soarelui." Valurile...in Largulmarii. Soarele...spre Bogatiile Tarii.