RO Study
👤
Leure7
Leure7
11-10-2015
Biologie
a fost răspuns
ce folos ne aduc animalele salbatice
Răspuns :
JanelAndreea
JanelAndreea
11-10-2015
purifica natura,fac aerul mai curat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Măsura Unui Unghi Al Unui Triunghi Isoscel Este De 100 Grade . Măsura Unui Alt Unghi Al Triunghiului Este Egală Cu..?
Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul Poveste De Crăciun În Care Să Utilizăm Procedeul În Rama Și Figurile De Stil Folosite
Indicati Forma Literara A Cuvintelor:simtamant,prapastii,trebuiesc,a Cobori,supt(bolti),a Turba.
Îmi Trebuie Urgent! Scrie Numărul 864 Ca : A ) Suma De Doua Numere Naturale; B ) Suma De Doua Numere Naturale Identice; C ) Diferența De Doua Numere Naturale. (
Deci As-i Vrea Sa Invatat Ridicarea La Puteri si Nu Am De Unde Sa Fac Rost cine Poate Sa Ma Ajute?
Se Poate Demonstra Ca Daca "a" Este Un Nr Oarecare, Atunci Are Loc Egalitatea (10*a+5) Totul La Puterea 2= 100*a*(a+1)+25
Despre O Hidrocarbura A Se Cunosc Urmatoarele Informatii: -nr. Atomilor De Hidrogen Din Molecula Este De 2 Ori Mai Mare Decat Nr. Atomilor De Carbon -are Catena
Alcatuieste Comunicari In Care Cuvitele Car,colind,pica,sare Si Vin Sa Fiu Verbe.
Alcătuită Propozitii Dezvoltate Care Sa Conțină Cel Putin Cate Un Substantiv Comun Si Unul Propiu
Suma A Trei Numere Impare Diferite Este 771. Care Sunt Numerele, Daca Cifra Unitatilor Este Aceeasi?