RO Study
👤
Nebunticulcc
Nebunticulcc
11-10-2015
Limba română
a fost răspuns
alcatuieste o prop afirmativa
Răspuns :
Robertx01
Robertx01
11-10-2015
Eu am plecat in parc cu colegii mei.
Answer Link
Flex213
Flex213
11-10-2015
Alexandru mananca oua fierte.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sall Am O Intrebare :: Cum Se Face Imperativul In Franceza La Avoir Si Etre
Identificati Subiectele In Enunturile Urmatoare Si Noteaza Prin Ce Sunt Exprimate. •A Venit Al Treilea. •Problema Este Ca Si Rezolvata. •In Fiecare Zi Ei Alearg
Argumentează Afirmația Cărțile Sunt Prieteni Reci Dar Siguri
Se Dă O Matrice Cu N Linii Și M Coloane Și Elemente Numere Întregi. Cerinţa Să Se Determine, Pentru Fiecare Linie A Matricei, Valoarea Maximă Și Indicele Coloan
Compune Probleme Pe Baza Reprezentarilor Grafice De Mai Jos. Rezolva! (VA ROG FRUMOS AJUTOR)
Dintr Un Depozit În Care Erau 4,5 Tone De Fructe Sau Cos În Prima Zi 20% Din Cantitate Iar A Doua Zi Jumătate Din Rest Câte Kilograme Au Mai Rămas În Depozit.
Care Era Acel Animal Care Avea Pe Mandibula Dinti Si Pe Maxilar Doar O Placa Osoasa? Tin Minte Ca Era Ceva Domestic..
Mara A Decorat Cortina Folosind Figuri Geometrice.patrate Sunt 8 Triunghiuri Sunt 6 Cercuri Sunt 6 Iar Cuboiduri Sunt 8.De Câți Metri De Dantela Are Nevoie Mara
Calculati Suma Masurilor Unghiurilor Unui Poligon Regulat Ce Are: A)5laturi B)6laturi C)8laturi
Dacă X Aparține Z Și X La Puterea 2 =324 Atunci X Este... ? Vreau Si Calculul. Help!