RO Study
👤
Alexbejan
Alexbejan
11-10-2015
Limba română
a fost răspuns
sa aiba 2 sensuri cuvintul dulci
Răspuns :
Nkadia85
Nkadia85
11-10-2015
Dulce ca mierea
Cuvinte dulci ;d ;d
Answer Link
Аноним
Аноним
11-10-2015
Ea spune vorbe dulci.
Brioșele sunt dulci.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Patrulater ABCD Cunoastem M(ung.A)=m(ung.C)=90', AB=20cm ,BC=24cm, AD=15 Cm.Calculati Lungimea Laturii CD.
Am Nevoie De O Compunere Despre Tabloul Mamei. As Dorii Sa Fie Impresionantă! Mulțumesc!
Bunăăă! Cine Mă Poate Ajuta Și Pe Mineee? Aș Vrea Să Știu Ce Însemnă : O Imagine Vizuală-dinamică O Imagine Vizuală-cromatică. Mulțumesc!
SERBAN Numara Timbrele Din Clasor,care Sunt De 3 Feluri;engleza ,romana Si Franceza.Stiind Ca Ca 71 Nu Sunt Frantuzesti, 62 Nu Sunt Romanesti ,iar 75 Nu Erau En
Sa Se Rezolve Problema :Sa Se Arate Ca Oricum Am Alege 13 Nr Din Multimea A={1,2,3,...,24},printre Ele Exista Cel Putin 2 Nr A Caror Diferenta Este 4
Fie Triunghiul ABC Congruent Cu Triunghiul MNP.Sa Se Demonstreze Ca Medianele AD Si ME Din Cele Doua Triunghiuri Sunt Congruente.
12 Muncitori Pot Termina O Lucrare In 20 De Zile . Dupa 5 Zile , 6 Muncitori Pleaca Pe Alt Santier . In Cate Zile Vor Termina Lucrarea Muncitorii Ramasi ?
X/5/4=121212/151515 Va Rog Ajutor Plz Repedee
Bunăăă! Cine Mă Poate Ajuta Și Pe Mineee? Aș Vrea Să Știu Ce Însemnă : O Imagine Vizuală-dinamică O Imagine Vizuală-cromatică. Mulțumesc!