Răspuns :
" Tată , de ce ești in genunchi? " Întreaba Arthur . " Eu nu sunt tatăl tău , " a mărturisit Sir Ector , " gandit te iubesc ca pe un fiu . Ați fost cumpărați o noapte furtunoasa la ușa mea . Și acum am înțeles că trebuie să fii fiul regelui Uther , iar drept Regele de toată Anglia . "
Și astfel thet bu băiatul , Arthur a fost aclamată rege al Angliei a fi servit cu loialitate de către popor .
sabia din piatra/ sabia din stanca
tata, de ce ingenunchezi? a intrebat arthur
nu sunt tatal tau, a spus domnul ector, chiar daca te iubesc ca un fiu. Mi-ai fost adus la usa intr-o zi furtunoasa. Si acum inteleg ca trebuie sa fii fiul regelui Uther si cel mai corect rege al Angliei/
Si asa a si fost baiatul. Arthur a fost numit regele anglei pentru a fi servit cu loialitate de catre toti oamenii.
tata, de ce ingenunchezi? a intrebat arthur
nu sunt tatal tau, a spus domnul ector, chiar daca te iubesc ca un fiu. Mi-ai fost adus la usa intr-o zi furtunoasa. Si acum inteleg ca trebuie sa fii fiul regelui Uther si cel mai corect rege al Angliei/
Si asa a si fost baiatul. Arthur a fost numit regele anglei pentru a fi servit cu loialitate de catre toti oamenii.