RO Study
👤
Nicuu1
Nicuu1
11-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Rolul cratimei in secventa n ai venit
Răspuns :
AlexaReads
AlexaReads
11-10-2015
cratimă marchează elidarea vocalei "u" , evitarea hiatului și pronunțarea cuvintelor în aceeași silabă .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cuvinte Formate Din Consoană Vocală Vocală Consoană Consoană Vocală Consoană Vocală
8. Numărul Pătratelor Perfecte Din Şirul 4, 44, 444, 4444, ..., 444... 4 Este: A) 11 B) 1012 2024 Cifre C) 506 D)1REPEDE VA ROGGGGGGGGGG
Suma A Trei Numere Naturale Consecutive Este 33. Află Numerele. Rapid Pls Daca Afla Mama Ca Nu Miam Facut Tema Îmi Ia Ps
Vă Dau Coroană Și Mă Abonez La Voi Dacă Mă Ajutați La Ex
Trăsăturile Lui Grivei Emil Gârleanu Pls Măcar 5 Plss
Folosindu Te De Cuvintele Cheie Date Alcătuiește O Compunere De 10 15 Rânduri În Care Să Relatezi O Experiență Personală În Compunerea Ta Vei Respecta Structura
Seara Merg La Înot. 2. Completează Tabelul Cu Subordonatele Potrivite Din Text Date. [...] Boierii Țării Te-au Ales Ca Să Urmezi Răposatului În Domnie, Şi Pe No
Asociaza Textul Anii Vietii De Lucian Blaga Cu Minunea De Rj Palacio Tema Maturizarii
Descrieți În 100-200de Cuvinte O Hrădină Cu Flori
Pentru 7 Pixuri S-a Plătit Cu 46 Lei Mai Puțin Decât Pentru 10 Caiete. Ştiind Că Diferenţa De Preţ Dintre Un Caiet Şi Un Pix Este De 4 Lei, Află Prețul Unui Ca