RO Study
👤
Bucuresti82
Bucuresti82
11-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Cat face 2 la puterea 91
Răspuns :
ChisalitaLaurentiu
ChisalitaLaurentiu
11-10-2015
182................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Dintre Numerele 2,4,6,8 Pot Fi Restul Impartirii Unui Numar Oarecare La 5?Dar La 9?
Am Un Exercitiu Si O Problema Va Rog Daca Puteti Sa Ma Ajutati,restul Impartirii Unui Nr Natural La6 Poate Fi----.Problema :intr-o Livada Sunt 95de Pruni,cires
Calculati:√3-√15 Mai Mic Egal 0
Aflati Trei Numere X Y Z Direct Proportionale Cu 2,5 Si 3 Astfel Incat 4x-y+2z=783.
Indicati Adverbele Provenite Din Alte Parti De Vorbire Din Textul Urmator: Primavara Facem Curatenie Pentru Paste.Luni Am Batut Bine Covoarele si Miercuri Vo
Analizati Pronumele Pesonal Din Textul : Pe Pamanutul Lor Li Se Pare Case Naruie Tot Ceru
Ce Sunt Mediatoarele?Cu Ce Literă Se Notează Punctul De Intersecție Al Lor?Cum Se Construiește?Cu Ce Se Construiește? Și Desene. Coroana!!!!!
Alina S-a Nascut Pe Data De 24 Mai,radu Pe 13 Septembrie,maria Pe 15 Ianuarie,catalimn Pe 3 Noiembrie,ana Pe 24 Februarie,dorelpe 31 August,toti In Acelasi An.s
Subliniati SI ANALIzATI SUBIECTELE SI PREDICATELE.. Numai Mireasma Fanului Staruie In Cer. Mai Tarziut, O Cotofana,a Adus O Veste-n Goana. coroana !
AJUTATI-MA VA ROG,URGENT:(:(:( Am De Construit Enunturi In Care Sa Folosesc Supinul Verbului "a Culege",format Cu Ajutorul Prepozitiilor:la,de,din,de La,pentru.