RO Study
👤
Boos3
Boos3
11-10-2015
Engleza
a fost răspuns
compunere in limba engleza despre mn
Răspuns :
Dada111
Dada111
11-10-2015
My name is x and i have .. years old .I'm living with my family in ...(orasul) wich is extremly awesome .I am a tall person with a lot of special ...I like... and i don't apreciate ...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna Sa Rezonezi Cu Cineva?
Va Rog Ajuatati-ma! Explicati Urmatoarele Cuvinte: Abdicare: Subjugate: Suverană: Alianțe: Va Rog Dau Coroana + Multumesc!!!
Fie ABC Un Triunghi Dreptunghic In A.Daca BC=25 Cm Sin B+sin C=7/5 Aflati :a) Perimetrul Triunghiul B) Lungimile Catetelor
Suma A 2 Numere Este 126. Aflati Numerele Stiind Ca Unul Din Ele Este De 6 Ori Mai Mare Decat Celalalt.
Ionut Are O Suma S De Bani. El Merge Intr-un Magazin Care Are N Jucarii Cunoscand Pretul Fiecarei Jucarii, Determinati Numarul Maxim De Jucarii Pe Care Le Poate
In 2 Cosuri Sunt 27 Mere. Ln Primul Cos Sunt De 2 Ori Mai Multe Decit In Al Doilea. Cite Mere Sint In Fiecare Cos?
Pentru Paște, Am Vopsit 30 De Oua.Mama A Vopsit O Treime Din Total ,eu O Jumătate Din Cât A Vopsit Mama,iar Bunica Restul.a)cate Ouă A Vopsit Bunica?b)colorează
Compune O Problema Pe Baza Schemei Grafice Apoi Rezolva
PROBLEMA 14 VA ROGGG!
Calculați Prin Adunare Repetată De Termeni Egali: A)5 X 27 6 X 69 B) 7 X 53 2 X 37 C) 5 X 34 4 X 66