RO Study
👤
Opreamar79
Opreamar79
11-10-2015
Limba română
a fost răspuns
dialog dintre elev si profesor
Răspuns :
ElenaNn
ElenaNn
11-10-2015
-Buna ziua doamna profisoara, ma scuzati de intirziere. -Buna ziua Dimitri desigur ia loc numai data vitoare te rog sa nu intirzii. -Am inteles doamna profisoara va asigur ca no sa intirzi. Multumesc de intelegere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Gospodină A Plătit 19 Lei Pentru Două Kilograme De Banane Şi 3 Kilograme De Porto Cale. Altă Gospodină A Cumpărat 4 Kilograme De Banane Şi Două Kilograme De P
Cum Se Fac Impartirile Cu Virgula Ex 26,9:3?!!! Pas Cu Pas!!!!
C.Marcati In Casetele Din Desenul De Mai Jos,prin Simbolul Indicat,zonele Permanente De Minimă Și De Maximă Presiune Existențe La Nivelul Terrei
Din 2 Kg Soluţie H2SO4 De Concentraţie 10% Se Evaporă 1,2 Kg De Apă. Calculaţi Concentraţia Procentuală A Soluţiei Rezultate.Mie Mi-a Dat 25% Și Nu Sunt Sigură
Parlé Où / Dont Il Y A Beaucoup De Nouveaux Mots. Je Veux Voir La Ville Où / Dont Tu Es Le Maire. Associe Les Deux Colonnes Pour Former Des Phrases Cohérentes.
O COMPUNERE DE 8 MARTIE PENTRU MAMĂ DE 180 CUVINTE!! AM NEVOIE URGENT!!!
Am Nevoie Rapid De Raspunsuri La Ex II
Dau Multe Puncte!!13. Se Consideră Un Trapez ABCD Cu AB || CD, AB = 18 Cm, DC = 6 Cm, AC = 12 Cm, BD = 16 Cm. Fie {0} = AC BD. Determinaţi Lungimile Segmentelor
Calculeaza Suma A Trei Nr Consecutive Pare, Stiind Ca Al Treilea Numar Este Itreitul Lui 6
Cu 12% Din Banii Pe Care-i Avea, Dan A Cumparat O Minge De Baschet, Apoi Cu 35% Din Banii Rămași A Cumparat O Pereche De Pantofi, Iar Cu 1/2 Din Noul Rest A Lua