RO Study
👤
Mancsi
Mancsi
10-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Familia lexicala a cuvantului : DESCANTEC
Răspuns :
Mi6a1
Mi6a1
10-10-2015
Descantec,
descantator,
descantat,
descantare.
Answer Link
Mirunafloria
Mirunafloria
10-10-2015
A descanta Descantator Descantatoare Descantec Descantat,a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Complete Each Sentence With Two To Five words, Including The Word In Bold. 1 I Advise You To Go Back To The Shop. should 2 You Should Go... Back To The Shop.
Va Rog Ajutați Mă Că Nu Știu Să Rezolv Acest Exercițiu La Fizica Și Mâine Am Fizica .-Dau Coroană!
Am Nevoie Pe Mâine!!! Dau Coroană!!!
Reprezentanți Într-un Sistem De Axe Ortogonale Punctele : A ( 2,3 ), B ( -1,2 ), C ( 4,-4 ) ,D ( -3,-2 ), E ( 0,5 )
Scrie În Ordine Crescătoare Toate Numerele De 2 Cifre Care Au Suma Cifrelor 10
Reprezentanți Într-un Sistem De Axe Ortogonale Punctele : A ( 2,3 ), B ( -1,2 ), C ( 4,-4 ) ,D ( -3,-2 ), E ( 0,5 )
Calculați Masa Moleculara A Următoarelor Elemente Chimice: Dioxid De Carbon Hidroxid De Magneziu Apa Azotat De Cupru
Povestiti O Fapta Buna (3-4 Propozitii). Folositi Cuvinte Noi!!! Pls Dau Coroana
Э. В НАРОДЕ ГОВОРЯТ: «Красна Птица Перьями, а Человек — Знаниями». Как Вы Понимаете Эту Пословицу? Придумайте Ситуáции, В Которых Можно использовать Эту Послови
1. ionilor, După Modelul Dat. cationi anioni Na denumirea compusului NH (amoniu) denumirea compusului Ca²+ denumirea compusului K+ denumirea compusului Cu2+ FIȘ