RO Study
👤
Cristinika2
Cristinika2
10-10-2015
Limba română
a fost răspuns
cuvinte cu os la mijloc
Răspuns :
Crush19
Crush19
10-10-2015
BUCUROASA
CURAJOASA
FRICOASA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Sunt Prop. Enuntiativa, Interogativa Și Exclamativa?
Ex2)1. Animal Nevertebrat Ce Serveste Ca Gazda Pentru Pestele-anemona....... 2. Nume Sinonim Al Pestelui Calul-pegas........ 3.cea Mai Indragita Pasare Calatore
Creaza Un Cvintet Umoristic Despre Babe , Avand Urmatoarea Structura : Un Substantiv ...............
Salut! Am O Sora Mai Mica In Clasa IV-a Si Nu Stie O Problema De Matematica. Eu I-o Explic, Dar Nu Intelege. Va Rog Sa O Rezolvati In Cel Mai Simplu Mod Posibil
Scrie O Compunere,de 15-20 Randuri,in Care Sa Demonstrezi Ca Opera Vulpea Si Barza De La Fontaine Apartine Speciei Fabula.Foloseşte Exemple Din Opera Ptr. A-ti
X/y=2/3 Atunci 2x-y/x+3y
Cum Rezolv 12 Radical Din 121 ? Cand Am Un Nr Ori Radical Din Altul Gen 3 * Radical Din 225 Fac 3 * 15 = 45 Si Asta Rezultatul? Daca Am Sub Radical 5 * Radical
La O Librarie Erau De 3 Ori Mai Multe Stilouri Decat Pixuri Daca Sar Vinde 24 De Stilouri Atunci Nr. Stilourilor Ar Fi Egal Cu Nr. Pixurilor.cate Pixuri Erau La
Care Este Predecesoru Si Succesorul Numarului 401999?
Un Romb Are Latura De 30 Cm Si O Diagonala De 36 Cm.Aflati Aria Rombului Si Distanta Dintre Doua Laturi Paralele Ale Acestuia.(va Rog ...ajutatima)