RO Study
👤
Paol5
Paol5
10-10-2015
Limba română
a fost răspuns
in ce mod scoala ma face sa fiu chibzuit?
Răspuns :
Crush19
Crush19
10-10-2015
sa fiu-mod conjunctiv, timp perfect
Answer Link
Mi6a1
Mi6a1
10-10-2015
Scoala te poate face chibzuit in masura in care competentele tale sunt notate iar mediul inconjurator este unul de tip sociabil, prin urmare isi lasa amprenta asupra caracterului tau.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Gândesc La Un Număr Adaug 4 Și Obțin 13. La Ce Număr M-am Gândit
Un Biciclist Are De Parcurs 376 Km.In Prima Zi Parcurge Cu 13km Mai Putin Decat In A Doua Zi,iar In A Treia Zi Cu 26km Mai Mult De Cat In A Doua Zi.
B) 4.Completează Cu Răspunsul Corect.Prima Carte În Tara Românească A Foste; Ea A Fost Imprimată În Anul ........și De Către ..
Alnalizeaza Complet Substantivele A Fost, Avea, Se Alfă, Facea, Era, Poruncat, Vegheze
1 Reprezentați Grafic Funcția 2 Determinați Coordonatele Intersecției Graficului Cu Axele De Coordonate 3 Studiați Monotonia Funcției 4 Studiați Sensul Funcției
B) Si C) Pentru M=2 Rezolvati Sistemulvăă Roooggg
Sin La 3 Derivat Cu Cat Este Egal ?
Un Magazin A Primit Spre Vinzare 325 Bluze Rochii Cu 25 Mai Putine Decit Bluze Iar Fuste Tot Atatea Cit Bluze Cite Articole A Primiit Magazinul In Total
Hey! Am Nevoie De Ajutorul Vostru! Va Rog Sa Ma Ajutati❤
Pe Un Raft Sunt 68 De Cărți. Pe Al Doilea Raft Sunt Cu 11 Mai Puține Decât Pe Primul Raft Și Cu Trei Mai Multe Decât Pe Al Treilea Raft .Aflați Câte Cărți Sunt