RO Study
👤
AlexBOOS
AlexBOOS
10-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Vreau 7 regionalisme din CRIȘANA vă rog !!!
Răspuns :
Nasuioanamaria
Nasuioanamaria
10-10-2015
clisă: slănină
teleac: grădină
duleu: drum de pământ pe câmp
stergură: prosop
zadie: fustă
lepegheu: cearşaf
cotatoare: oglindă
brâncă: mână
ciont: os
temeteu : cimitir
şogor: cumnat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie DEF Un Triunghi Cu Masura Unghiului D =90 De Grade.Daca EF=13 Cm Si FD=12 Cm ,aflati DE
Suma A Trei Numere Este 68 Știind Ca Primul Este Cu 5mai Mic Decât Al Doelea Si De Trei Ori Mai Mare Decât Al Treilea Sa Se Afle Numerele
Trebuie Sa Pun Numeralele La Feminin (primul Al Zecelea Ultimul Al Doilea Al Unsprazecelea Penultimul Antepenultimul Al Doăzeci Si Unulea
Gaseste Cât Mai Multe Adjective Prin Care Poti Descrie Disciplinele Pe Care Le Studiezi La Scoala. Apoi,scrie O Compunere In Care Sa Compari Disciplinele Școlar
Dati-mi Va Rog Exemple De Verbe, Adjective Si Substantive... Nu Stiu Sa Le Identific Din Text
Va Rog Mult Este Urgent .Dau Coroana
Exercitiu 4 Va Rog Urgent
Efectuați:a) 2,4 × 10 + 59 : 10 - 18 : 2,5 =b) 29 : 100 + 3,7 :4 -123 : 100 =c) 62 : 10 - 0,02 × 10 + 28,5 × 2,2 =dau Coroana Va Rog Frumos Ajutarima
Alcătuiți O Compunere Descriptivă In Care Sa Descrieți (în 15-20randuri) Un Coleg Pasionat De Informatică. Va Rog Am Mare Nevoie!! Va Aștept Răspunsul.
Grupați Județele După Provinciile Istorice Intr-un Tabel Asemănător Celui Dat:Maramureș,Crişana,Transilvania,Oltenia,Munteni,Bucovina,Moldova,Dobrogea.Dau Coroa