RO Study
👤
Nicooo1
Nicooo1
09-10-2015
Limba română
a fost răspuns
imagineazati un dialog intre tine si greiere
Răspuns :
FLORENTINABUGAN1
FLORENTINABUGAN1
09-10-2015
-Buna ziua!
-Buna ziua!
_UNde te duci?
-Ma duc in padure!
-Ce faci, acolo?
Vreau sa adun floricele!
-Pentru cine?
-pentru mama mea!
-foarte frumos!
-la revedere!
-la revedere!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Lungimea Arcului De Cerc Cu Măsură De 40 °știind Ca Raza Cercului Este Egala Cu 27 ??????
Ești În Anul 2036. Cauți Pe Canalul De Știri, ȘTIREA Despre Tine. Ai Realizat Ceva Important Și Aștepți Să Fie Dată Publicității Informația Despre Tine. TEMA C
Va Rog Frumos,este Urgent.
Ce Numar Este Mai Mare Dintre -7, 0, -5?
V. Stabiliţi Valoarea De Adevăr/Fals A Următoarelor Propoziţii: 1. Războiul Civil Din Anglia S-a Dat Între Tabăra Regalistă Şi Parlamentară. 2. Lacobinii Au Con
IV Încercuiește ADEVĂRAT (A) / FALS (F) Sau TRUE (T) / FALSE (F), justificând Alegerea Cu Secvențe Din Text. 1. Chitara Face Parte Din Familia Harpei. A / F Ju
1.Cel Mai Mare Divizor Al Lui 27 Este: A. 3 B. 1 C. 27 D. 9 2.Numărul Care Este Egal Cu 25% Din 180 Este : A. 60 B. 45 C. 40 D. 30
189. Realizează Expansiunea Complementelor Indirecte Şi A Complementelor Prepoziționale Din: Am Cumpărat Flori Mamei.Toţi Vorbesc Neinițiaților. Profesorii Adu
Un Dreptunghi Are Lățimea De 23 Cm. Calculați Lungimea Sa, Știind Că, Dacă Aceasta Se Mărește De Două Ori, Iar Lățimea Se Mărește Cu 2, Atunci Aria Dreptunghiul
Vreau Sa Imi Conjungati Verbul A Scrie La Modul Indicativ,timpul Prezentrepedeeee Am 5 Verbe De Conjugat La Toate Modirile Si Timpurile