RO Study
👤
FMG
FMG
08-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Spunetimi si mie doua elemente spatio-timp
Răspuns :
Idarius
Idarius
08-10-2015
Repere spatiale si repere temporale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti Arhaismele Care Apartin Urmatoarelor Campuri Lexicale: Acte Vechi , Unitati De Masura , Obiecte De Imbracamite
Corectati Greselile : a) A Procedat Statuar . b) Sunt Solitari Cu El . c) Traieste Pe Spetele Parintilor . d) Masina A Ramas Pe Geanta .
Ce Inseamna Monosemantic ?
Aratati Ca Numarul A+B+C Este Divizibil Cu 63,unde A=1+3+....+41 ,B=10+30+...+410 Si C=100+300+...+4100
Completati Enunturile Cu Formele De Conditional-optativ Ale Verbelor Potrivite:Daca ..... La Timp, Am Reusit Sa Culegem Toate Merele..... Dar Mi-am Uitat Agenda
1) Aflati Un Nr Stiind Ca Adunand Doua Treimi Din Nr Cu Un Sfert din El Se Obtine 992) Aflati Un Nr , Stiind Ca Adunand O Cincime Din El Cu 3 Supra 8 Din El ,
Explica In 3 - 4 Randuri , Semnificatia Vesurilor Pe Cer Cativa Nouri Inca , Palizi , Zdrentuiti De Soare , / Se Topesc Ca Fulgii Iernii , Pe Pamant Umbra Lor M
Un Tata A Avut 26 De Ani La Nasterea Fiului Sau. Cati Ani Va Avea Fiul Cand Tatal Va Avea 50 Ani? Cati Ani Va Avea Tatal Cand Fiul Va Avea 48 De Ani?
CARE Este Vviteza Avionului?
Un Trapez Isoscel Are Masura Unui Unghi De 115 Grade.Calculati Masurile Celorlalte Unghiuri.