RO Study
👤
Gogu8
Gogu8
08-10-2015
Limba română
a fost răspuns
care este mesajul operei amintiri din copilarie
Răspuns :
Vdhebjg
Vdhebjg
08-10-2015
Mesajul operei Amintiri din copilarie este ascela de a arata cum era copilaria de altadata ... sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
20m+2dam+31dm=..............dm Urgent
Fie Triunghiul ABC Isoscel De Baza [bc] Si Bd , Ce Inaltimi CU D€BC Si E€ab Bd Intersectat Cu Ce = H. Dem Ca Bd=ce, Ah Perpendicular Pe Bc Si De // Bc
Scrieti Munca Pe Care Nu Trebuie So Faca Un Elev De Clasa A 6 A Si Munca Pe Care Trebuie So Faca Un Elev De Clasa A 6 A
Fie Punctele A(1; 2), B(-1; 1), C(2; 3). Aflati Lungimile Laturilor Triunghiului.
Aflati Ab (bara Sus) Stiind Ca 9 | Ab (bara Sus) Si A=1+b. Va Rog, Ajutati-ma Sa Inteleg Exercitiile Ca Cea De Mai Sus
Dezboltati Imbinarile Date In Propozitii Cu Predivate Nominale,adaugind Verbe La Moduri Si Timpuri Diferite. Model:Rinduiala Dreapta-rinduiala Este (era,a Fost,
Cate Razboaie Au Purtat Dacii Impotriva Romanilor
Cat Face (-15)la Puterea A Treia]la Puterea A 7a. Vreau Sa Mi Apuneti Cum Ati Rezolvat Si Rezolvarea Completa Mersi!
Am Nevoie De O Propozitie In Care Sa Am Un Predicat Verbal Si Nominal! RAPID VA ROG!
Cati Ani Are Maria Stiind Ca , Daca Marim Varsta De Ei De 4 Ori ,adaugandu-i 2 Si Scazand 65 Obtinem Jumatatea Varstei Ei ?