RO Study
👤
Mihaeladanuta2003
Mihaeladanuta2003
08-10-2015
Chimie
a fost răspuns
vasele trebue mînuite cu.....
Răspuns :
Ciobbanur13
Ciobbanur13
08-10-2015
Pricepere! asa cred sau cu indemanare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Atribuiti Starilor Sufletesti Enumerate,Interjectiile De Mai Jos: admiratie,entuziasm,ciuda,necaz,îndoiala,nesiguranta,nemulțumiți,dispret,teama,spaima ah!,na!,
Vreau Si Eu O Scurta Compunere , In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Mesajul Poetic Al Poeziei Marin Sorescu-Biblioteca. Cat Mai Rapid,va Rog!
Ajutati-ma, Cat De Repede Se Poate: Compunere, De 10-15 Randuri , Im Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Importanta Proiectarii Filmelor Romanesti La zaragoza,
Determinati A∈R, Astfel Incat Ax²+( 3a +1 )x +a+3=0 Are Solutii Reale. Delta ≥0
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2. Indentificati Complementele Din Fragmentele De Mai Jos. '' Femeia A Pus Marul Pe Banca. Barbatul A Scos Briceagul, L-a Deschis Si A Indemanat-o Sa Ma
Alcatuiti cate Doua Enunturi In Care Prepozitiile 'dintru' , 'intru' Si 'printru' Sa Preceada Articolele Nehotarate 'un' Si ''o''
Va Rog Mult Ajutati`ma Vreau Sa Ma Schimb, Sa Devin O Alta Persoana...sunt Unii Care Ma Numesc Iar Eu Nu Pot Sa Par Ca O Fata Dar Rid Iar Ei Tot Continua Sa Ma
Care Sunt Unghiurile Alaturate Laturii BC'?
Considerati:A,B,C,D,M,O,X,S,Z. a)scrieti Literele Care Au O Axa De Simetrie.b)scrieti Literele Care Nu Au O Axa De Simetrie.c)scrieti Literele Care Au Mai Multe