RO Study
👤
1207
1207
08-10-2015
Limba română
a fost răspuns
inca un sufix cu isor
Răspuns :
Violetav91
Violetav91
08-10-2015
puisor sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
0p. Adaugă La Suma Numerelor 541 Şi 269 Cel Mai Mic Număr Impa De Tre Cifre Diferite 5 2.
Jocurile Copilăriei Proiect + Un Joc De Azi Si Unul De Ieri. VA ROG URGENT!!!!! DAU COROANĂ!!!!!!
Te Numest Narcis Si Ai Primit In Dar De La Parinti Tai Un Animal De Companie. Scrie O Scrisoar De 150 De Cuvinte Adresa Bunici Talein Care Ii Povestesti Cum Te-
Carpaţii Moldo – Transilvani Sunt Situaţi Între Depresiunile Dornelor Şi Câmpulung La Nord Şi Depresiunea ….1….. La Sud.
Completează Afirmațiile: Reacția Ce Decurge După Schema: H2 + O2→ H2O Este O Reactie De.... Produșii De Reacție Sunt Substanțele.....
Nu Am Spirit Antreprenorial. Pentru Că..... Continuați Voi Va Rog Nu Am Nici O Idee . Mulțumesc!
Mai Dificil, Dar Interesant! 11 Ce Numere De 6 Cifre Identice Satisfac Egalitatea: XXX XXX + Yyy Yyy = 888 999? Găseşte Toate Posibilităţile!
,, Lângă Zid,Chiar Aici,Pentr-un Blid De Urzici,DoiRățoi În Război,Fac Un Mare TărăboiRău Se Bat,Nu Glumesc!Ciocul LatȘi-l LovescCa Un Paloș Păsăresc!"
Dau Ce Mai Buna Coroana
Marius Andrei Si Nadia Merg La Biblioteca De Luni Pana Vineri. Ei Merg Intotdeauna Cate Doi, Niciodata Nu Se Intalnesc Toti Trei. Marius Merge 3 Zile, Andrei 4