RO Study
👤
22elena
22elena
08-10-2015
Biologie
a fost răspuns
2 din ce cauza buretele incepe sa se scufunde ?
Răspuns :
KarinaDuma18
KarinaDuma18
08-10-2015
Se umple cu apa ...si din moment ce buretele este umed incepe sa se scufunde
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Reduceți Termenii Asemenea: a) 9z + 11z - 8 + Z = b) 2.5x + 0.5x - 1.5x + 3.5x - 1.2x = c) 3.75b - 1.25b + (b - 0.3b) - (0.7b + 0.3b) = d) 2.7a - (3.8a - 0.3a
Esti Un Salvamar La Datorie!Gaseste Rapid O Solutie Salvatoare Pentru Doua Fete Capturate De O Meduza Giganta!
As Vrea Si Eu Doua Cuvinte Care Contin Vocale In Hiat Si Doua Cuvinte Care Contin Diftongii
Am Facut Contestatie La Limba Romana.....nota Fiind Una Prea Mica Am Ramas Uimit,credeti Ca Ma Voi Alege Cu O Nota Mai Mare ,avand In Vedere Ca Nota Mi-a Iesit
Rexolvati Urmatoarea Ecuatie:1·x-2·x+3·x- .... -2010·x+2011·x=2012(trebuie Sa Il Calculati Pe X,iar Ordinea Semnelor E - + - +....)
Text Argumentativ Despre Importanta Actiunilor De Protejare A Mediului
Cand Calculez Panta Unei Drepte Din Ecuatia Dreptei, Ca Sa Ajung La -a/b, Ce Pasi Urmez?
Am Facut Contestatie La Limba Romana.....nota Fiind Una Prea Mica Am Ramas Uimit,credeti Ca Ma Voi Alege Cu O Nota Mai Mare ,avand In Vedere Ca Nota Mi-a Iesit
Plz. , Se Pricepe Cineva La Engleza ?am Gasit Pe Un Site :Nota: Verbul „to Have", Atunci Când Nu Inseamna „a Avea, A Poseda", Ci Este Parte Dintr-o Expresie (to
As Vrea sa Stiu Si Eu Ce Lectii Se Fac In Clasa A7a La Matematica sunt Grele? ^_^