RO Study
👤
Maria102
Maria102
07-10-2015
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu cuvantul iute ca vantul
Răspuns :
Ionelaoprea02
Ionelaoprea02
07-10-2015
calul fuge iute ca vintul
P.S nu cuvint dar expresie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Conform Th Celor 3 _|_Pe Planul Dreptunghiului (care E Paralelogram) ABCD, Cu AB=9 Cm Si BC=12 Cm, Se Ridica Perpendiculara AM, AM=15 Cm.a) Aratati Ca MB_|_ BCb
URGENT.Numeste Obiectivele Urmarite De Conferinta Prin Tratatele De Pace De La Versailes? Va Multumesc.
Un Mic Eseu De Dupa Algoritmul :1) ce Este Campul Vizual ?2) Ce Factori Determina Campul Vizual ?3) Importanta Campului Vizual Va Roggg Frumos Repedee !!! :(
Cred Ca Este Destul De Clara Cerinta:)) Dau Cel Mai Bun Raspuns Numai Pentru Rezolvarea Completa:*
Aratati Ca (a+b)(b+c)(c+a) >_8abc ; A,b,c >_0 Numere Reale. >_ ( Mai Mare Sau Egal).
In Pairs , Do The Following Things.then Write A Sentence For Each One
Faceti Ex 3 Acela Care E Insamnat Cu RozVa Rog Ajutatima Dau Coroana Celui Spus Corect!! Si Primul
Construieste Enunturi Cu Articolele Adjectivale :cel ,cea,cei ,cele.apreciez Cu Cel Mai Inteligent Raspuns!urgent!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajutati-maaa,va Rogg!!!Ghici Ce-i!Unde-s Munti Fara Inaltimi Si Ape Fara Adincuri???Pleaseee!
Vreau Si Eu Semnificatia Structurii: Ia Stai Frate, Ca E Rost/Sa Ma Plimbe Si Pe Mine !--este Din Bivolul Si Cotofana ...