RO Study
👤
Piticul3
Piticul3
07-10-2015
Fizică
a fost răspuns
ce metale produc energie
Răspuns :
Mătaere
Mătaere
07-10-2015
cred ca fierul !!!dar nu sunt sigura
Answer Link
Gogoloi
Gogoloi
07-10-2015
eu cred ca si cupru produce energie !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Ziua ! Am Si Eu Cateva Intrebari ! Va Rog Spunetimi Si Mie Cateva Raspunsuri! 1.Oamenii Cu Care Locuesc Sunt : 2.Doua Dintre Lucrurile Care Ma Fac Fericit
Care Sunt Personajele Povestii Printul Miorlau?
Am Si Eu Nevoie De Un Model De Cerere De Transfer Cu Argumente Serioase De La Un Profil La Altul In Cadrul Aceluiasi Liceu ( Stiinte Ale Naturii >stiinte Soc
Care E Cuvantul Alinta Al Lui Râu?
Ce Inseamna Cifre Diferite Distincte Si Conjuctive?daca Dati Primul Raspuns Va Castiga Coroana Este Urgenttttttt!
Cardinalul Multimii Divizorilor Numarului Natural 12 Este Egal Cu ... Dau Coroana Celui Mai Bun Raspuns :))
La Bornele Unui Receptor Cu Rezistenta De 2 Omi Este Montata O Sursa Electrica Cu Rezistenta Interioara 0,3 Omi Si T.e.m De 130 V. Conductoarele De Lagatura Au
Un Autobuz Transporta 42 Persoane La Dus Si Tot Atatea La Intors. Autobuzul Face Cate 4 Curse Pe Zi Dus-antors . Cate Persoane Transporta Autobuzul An 6 Zile .
Un Automobil Se Indreapta Cu O Viteza V, Constanta, Catre Un Obstacol. Cand Ajunge La Distanta D=2,72 Km De Obstacol, El Emite Un Sunet Al Carui Ecou Este Perce
200 - {100 - 2 X [58 X (30 - 18: X)]: 4} = 141 va Rog Rezolvarea Pas Cu Pas