RO Study
👤
Suciucrystina
Suciucrystina
07-10-2015
Limba română
a fost răspuns
alcatuieste o propozitie cu si
Răspuns :
Dulkik
Dulkik
07-10-2015
Maria si Ioana au plecat la circ.
Answer Link
Alexandroiulia
Alexandroiulia
07-10-2015
Elena si Maria au plecat la bucuresti.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Repede Dau Coroana .4. Într-o Clasă Sunt 35 De Elevi. Numărul Fetelor Este Egal Cu 75% Din Numărul Băieților. Determinați Numărul De Băieți Din Clasa.
!va Roooooooooooooooog!
În Paralelogramul ABCD Se Ştie Că AD Perpendicular Pe AC Şi AD = 9 Cm, CD = 16 Cm. Să Se Afle AC Şi Aria Paralelogramului. (eu Am Nevoie De Arie)
Alcătuiți O Sinteză Cu Tema "formarea Statului Național Unitar Român" Dau Coroana!!!!!! Cat Mai Repede!!!!
Dau Coroana Va Rog!!
Tu Esti Asemenea Mie.:de Conjugat Pron Pers Precizand Forma Persoana Numarul Genul Functia Sintactica Si Cazul VA ROG FRUMOS,REPEDE!!!
1. Ce Concentratie Va Avea Solutia Obtinuta Prin Dizolvarea A 45 G Alcool In 180 G Apa? 2. Ce Concentratie Va Avea Solutia Rezultata Prin Adaugarea A 120 G Apa
Construiți Patru Enunțuri Afirmative Câte Două Pentru Fiecare Conținut Utilizând Limbajul Științific Adecvat. Folosiți În Acest Scop Informații Referitoare La U
Varog Frumos Ajutați-mă Este Pt Azi
Din Câtul Numerelor 440 Și 4 Scade Dublul Numărului 50 Apoi Aduna Rezultatul Cu O Treime Dintre Un Număr Și Obțin 21 Află Numărul Necunoscut