👤

Dialog de jumatate de pagina intre mine si bunica despre cum am inceput scoala

Răspuns :

Era o zi frumoasa de toamna. Ma urcasem in masina cu parinti ca sa mergem sa o vizitam pe bunica.Au trecut ore si ore , pina cele din urma am ajuns la draga mea bunica.N-am dat cu toti jos din masina si am deschis poarta. Nu era nimeni in curte.Am intrat in casa iar bunica statea pe pat asteptandune. Cind am vazuto m-am dus direct s-o inbratisej. Dupa ce am imbratisato a inceput sa ma intrebe cum a fost prima zi de scoala:                                                                                     -Draga nepoate,  zimi terog cum a fost prima zi de scoala?                                   -Pai bunico, a fost minunata.                                                                               -Cum asa?                                                                                                         -Sa-ti explic.                                                                                                     -M-am intilnit cu fosti colegi dar si cu cati va din colegi noi.                                   -Uau. Mi se pare ca ai avut o zi pe cinste nui asa ?                                               -Da. Asa e .                                                                                                       Si asa s-a terminat ziua mea.