RO Study
👤
Raa1
Raa1
07-10-2015
Limba română
a fost răspuns
cuvinte care conțin vocala u
Răspuns :
DerbP
DerbP
07-10-2015
Cutu,supa,lupa,dupa,cauta,frauda,
Answer Link
Ramona19852007
Ramona19852007
07-10-2015
burete
cusur
bulbuc
buruiana
cucuvea
butoi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determina Numerele De 5 Cifre Care Sa Fie Patrate Perfecte Si A Caror Rasturnat Sa Fie Tot Patrat Perfect
Va Rog Dati-mi Un Text Despre Prietenie,maxim 10 Randuri,dar Fara "Eu Am O Prietena..",ceva De Genul "Prietenia Este..." VA ROG AJUTATI-MA!
Se Dau Nr:8 526 Si 4320.Mariti De Doua Ori Diferenta Dintre Suma Lor Si Numarul De Trei Ori Mai Mic Decat Primul Numar. (rezolvati Printr-un Exercitiu) Va Ro
Un Numar De 4 Ori Mai Are Decat Altul.Daca Din Cel Mai Mare Scadem 1280 Iar Din Al Doilea Scadem 50 ,rezultatele Sunt Egale.Aflati Numerele
REZOLVATI PE 15,16,17,18 AJUTATIMA VA ROG.SCRIETI REZOLVAREA CU SEGMENTE!
Ajutati-ma Cu Doua Propozitii La Engleza Cu Verbul Hit La Past Simple Si Va Rog Frumos Sa Nu Faceti Propozitii Ca Cineva A Lovit Mingea,ca Nu E Corect.....BYE
Scrie Denumirea A 10 Mamifere Sălbatice Si 10 Animale Domestice
Adunand Deimpartitul Cu Produsul Dintre Catul Si Impartitorul Unei Impartiri Se Obtine 84.Care Este Deimpartitul?
Spuneti-mi Si Mie Va Rog Cum Deosebiti Pronumele Reflexiv De Pronumele Personal La Persoana 1 Si 2 Dau Coroana
Impatritul Unui Nr. Este Mai Mare Cu 312 Decat Nr. Initial. Care Este Nr. Initial ?