RO Study
👤
Frunzisor
Frunzisor
07-10-2015
Matematică
a fost răspuns
cinci nr formate din 4 cifre diferite
Răspuns :
Marymerisor
Marymerisor
07-10-2015
8769, 3245, 1089, 7680, 3245
Answer Link
Gabriela2011
Gabriela2011
07-10-2015
1285,7643,9000
......................
.................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Propozitie Cu Cuvantul Cetate
Precizeaza Felul Atributelor Subliniate Din Urmatoarele Enunturi A Fost Atras De Florile "parfumate". Bianca,"sor"mea ,este Invatatoare . Ideile "lor" Au Fost
Suma Laturilor Unui Patrat Este Cu 48 Cm Mai Mare Decat Jumatatea Ecesteia.Afla Latura Si Suma Laturilor Patratului. Si Apropo Fani Ai Violettei,veniti Pe Blogu
Prin Ce Poate Fi Exprimat Complementul Direct Pentru Clasa 5
Precizeaza Functia Sintacticapentru Cuvintele :Recordul De Adancime Este Deja Impresionant,dar Cum Poti Ramane Sub Apa Timp De Doua Ore Fara Sa Respiri,cand Nu
BUNA DIMINEATA....am Nevoie De Niste Propozitii In Engleza Cu ''would Rather'' Si ''would Prefer To'' Si Sa Folosesc Urmatoatele Cuvinte: A Concert, Bowling,a P
Mama Corinei Are 30 De Ani. Cand A Nascut-o Pe Corina Avea 21 De Ani. Varsta Lui Cornel,fratele Corinei,reprezinta O Zecime Din Varsta Actuala A Mamei Lor. Cati
Vrau Niste Reactii Exoterme Si Reactii Endoterme
Hei! Am Si Eu Nevoie De Un Discurs Pentru Doamna Invatatoare. Sunt Clasa A 8-a Si M-am Trezit Cam Tarziu. Nu Vreau Ceva De Pe Net Pentru Ca M-am Uitat La Toate.
Alcatuieste O Propozitie In Care Cuvantul ,,poarta,, Sa Fie : Subiect Exprimat Prin Substantiv