RO Study
👤
Alinboss3650
Alinboss3650
07-10-2015
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna "augmentativ"?
Răspuns :
Barbarosie
Barbarosie
07-10-2015
AUGMENTATÍV-
care servește la formarea unui cuvânt nou denumind un obiect de dimensiuni mai mari decât ale obiectului desemnat prin cuvântul de bază.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hey! Am O Intrebare... Cuvantul Inspaimantatoare Este Insusire Fizica Sau Sufleteasca? coroana =D
In Livada Sunt 3 Randuri Cu 15 Meri Si 3 Randuri Cu 9 Peri Cation Pomi Sunt In Livada
In Triunghiul ABC,[AB]=[AC] , Unghiul C=75 De Grade,se Construieste D Simetricul Lui B Fata De AC.Aratati Ca Triunghiul ABD Este Echilateral
VA ROG SA MA AJUTA-ȚI♥️
Sensul Asemanator Pentru Cuvintele Rubedenie,cotloane. URGENT!dau Coroana
DAU COROANAPrecizează Fs A Substantivelor Subliniate În TextPe Colega Mea, *pe Maria*, O Voi Întâlni În Parc Am Auzit O Cântând *pe* Aceasta *fetita*Floarea Est
Construiește O Fraza Alcătuită Din Doua Propoziții In Care Sa Existe O Propoziție Circumstanțiala De Cauza Al Cărui Termen Regent Sa Fie Un Adjectiv
Va Rog Sa Mi Rotunjiti Prin Lipsa Si Apoi Prin Adaos Numarul 70.... Dau Cotonite Si Inimioare Pentru Raspunsuri!!!.❤
Sala De Sport A Scoli Are Forma Unui Dreptunghi Cu Aria De 864metri Pătrați Și Lungimea De 27 Metri Afla Perimetrul Salii
Sala De Sport A Scoli Are Forma Unui Dreptunghi Cu Aria De 864metri Pătrați Și Lungimea De 27 Metri Afla Perimetrul Salii