RO Study
👤
Ionescuandrei22
Ionescuandrei22
07-10-2015
Engleza
a fost răspuns
Va rog 10 randuri de jurnal.
Răspuns :
Crisstiinnnaaa
Crisstiinnnaaa
07-10-2015
Buna! Ma numesc ---- ..am ---ani ...si imi place muzica Rap <3 ..dansul...iubesc sa imi petrec timpul cu prietenii .
Locuiesc intr.o casa mare cu familia mea in Brasov.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Persoane Intra In Tr-un Hol. Una Iesind Dintr-o Camera Bine Incalzita , Cealalta Venind De Afara , Unde Este Frig . Ce Senzatie Vor Avea Cele Doua Persoane
Evidențierea Experimentală A Respirației Și Transpirației La Plantele Cu Flori
Adrian Are O Suma De Bani Din Care Plateste 2 Supra 3 Pt Carti , 1 Supra 5 Din Rest Pt Un Pix Si Restu De Bani , 20 Lei, Pentru Caiete. Cati Bani A Avut Adrian
Am Si Eu Nevoie De O Descriere In Engleza Cu Ce Pot Face Iarna!!
Compunere In Care Sa Prezinti Impresii Legate De Un Profesor,intr-o vacanta De Neuitat .Va Rog Sa Ma Ajutati Pana Pe La 11 !
Se Considera Sirul De nr A(1), A(2), ...A(100) Unde A(n)=888.....(de N Ori)5555555...(de N+1 Ori), A)cate Nr Sunt Divizibile Cu 9b)care Este Catul Si Restul Imp
Se Considera Sirul De nr A(1), A(2), ...A(100) Unde A(n)=888.....(de N Ori)5555555...(de N+1 Ori), A)cate Nr Sunt Divizibile Cu 9b)care Este Catul Si Restul Imp
Care Sunt Personajele Din Literatura Care Sau Supus Si Revoltat????????????va Roooooooooggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
Din Produsul Numerelor 28 Si 12 Scade Suma Din Catul Numerelor 145 Si 5 Si Produsul Numerelor 36 Si 6
Cat Ne Da 3 Supra 4 Plus 19 Supra Patru