RO Study
👤
Georgeprudner
Georgeprudner
07-10-2015
Limba română
a fost răspuns
o propozitie pt eolian
Răspuns :
Andreeaandreutza
Andreeaandreutza
07-10-2015
Eolienele produc energie.
Answer Link
Fibra
Fibra
07-10-2015
Centralele eoliene produc energie electrica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rog Rezolvare:9 Muncitori...... 12 Canistre....8 Zile24 Muncitori.......x Canistre.....30 Zile
Calculeaza Media Aritmetica A Numerelor A Si B A= 1 Supra 3 +12 Supra 5 Si B= 2 Supra 3 + 3 Supra 5
Intr-o Livada Sunt Cu 648 Mai Putini Pruni Decat Meri. Afla Numarul Merilor Si Al Prunilor, Stiind Ca Sunt De 4 Ori Mai Multi Meri Decat Pruni.
Make Up The Questions For A Questionnaire And Write Them In Your Notebook. Use The Options In Brackets And Do, Make And Get . ex: 1.Your Mum Is Feeling Very Tir
"Formati De La Substantivul Capriciu Un Derivat Adjectival Prin Sufixare Si Alcatuiti O Propozitie Cu Acest Cuvant". :D
1)Un Biciclist Parcurge Un Drum In 3 Zile, Astfel :in Prima Zi Un Sfert Din Lungimea Drumului, A Doua Zi 3 Cincimi Din Rest Iar A Treia Zi Ultimii 18 Km .a) Car
Fie A1,a2,....an Numere Reale Nenule In P.a,cu R Diferit De 0.Pentru N>=2 Sa Se Arate Ca 1/(a1*a2)+1/(a2*a3)+...+1/((n-1)*n)=(n-1)/(a1*an)
Care Sunt Cele 3 Nuclee Narative Din Ion,de Liviu Rebreanu Detaliat va Rog
Construeiste Un Dialog De 10-12 Randuri , Intre Doi Colegi De Clasa , Despre Legatura Dintre Titlul Unei Opere Literare Si Continutul Acesteia
Am Nevoie De 10 Propozitii La Past Simple Si Present Perfect... (si In Engleza Si In Romana)Exemplu: - Ieri Mi-am Cumparat O Bluza Noua - Past Simple - Azi Mi-