RO Study
👤
Lolyboy455
Lolyboy455
07-10-2015
Limba română
a fost răspuns
de la casa papusi
este exercitiul
Răspuns :
Silvia25mai
Silvia25mai
07-10-2015
a mangaia = a alinta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Un numar Natural , Stiind Ca Triplul Sau Este Cu 13 Mai Mic Decat 79
Rezumatul Carti Amintiri Dintro Calatorie De Calistrat Hogas URGENT .
20) Un Biciclist Parcurge 900 Metri În 3 Minute. Câți Kilometri Parcurge Într-o oră? 21) Câți Litrii De Apă Încap Într-un Cub Cu Latura De 0,4 M. 22) O Pisică e
Ce Inseamna Imagini Tactile Si Imagini Sinestezice?
Nopţi De Veghe, Nopţi Cu CerulLimpede Cum E Cleştarul...Umblă Ziua Alb Ca VarulCine V-a-nţeles Misterul!Albe Nopţi De Insomnie,Nopţi De Vis Şi Doruri Pline,Mi-a
Vezi Luna-n CingătoareaAprinsei Bolţi Albastre, Argintul Ei TiveşteŞi Pragul Casei Noastre.Şi Uite, -n Clipa AstaEu Nu Ştiu Ce Mă-ndeamnăSă Simt Întreg AmarulAc
Triunghiul ABC Are Unghiul A De 105 Grade , Unghiul B De 45 Grade Si Latura AB De 10 Cm . Aflati P , A Si Inaltimile Triunghiului ABC
1) Cu Doua Cincimi Din Banii Pe Care Ii Avea, Un Elev Si-a Cumparat O Minge,Apoi A Cheltuit Trei Sferturi Din Suma Ramasa Pentru A-si Cumpara O Carte.I-au Ramas
Media Aritmetica A Trei Numere Este 1,7 (3) .Calculati Nr Stiind Ca primul Este O Treime Din Al 2.lea Iar Al 2.lea Este O Treime Din Al 3.lea
Va Rog Imi Puteti Spune Ce A Facut Fiecare Dintre Ei ...atat De Important Incat au Ramas In Istorie?mihai ViteazuMircea Cel Batranalexandru LapusleanuAlexandru