RO Study
👤
Cris27
Cris27
07-10-2015
Chimie
a fost răspuns
as vrea si eu ex 2, cu tabelul va rog
Răspuns :
Ioanacosmina14
Ioanacosmina14
07-10-2015
nu se intelege nimic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Spune Un Text Cu Titlul De Vorba Cu Ploaia
In Figura Din Poza A Ll B , O Este Mijlocul [AB] Si OM _|_ AB , M< OMA =45 Grade . Demonstrati Ca MB _|_ B .
Aflati Aria Unui Triunghi Echilateral ABC Cu Latura De Lungime :a) 5 Radical Din 2 Cm B) Radical Din 3 Supra 2 C) 2 Radical Din 3 Cm
Doi Copii Impart O Ciocolata Care Are 20 De Patratele, Raportul Fiind De 2/3.Cate Patratele Primeste Fieare Baiat? Explicati-mi Va Rog!
Fie Punctele A,B,C Coliniare In Aceasta Ordine Si Punctele M,N,P Mijloacele Segmentelor (AB),(BC),(AC).Daca AM=5 Cm Si MC=11cm,determinati Lungimile Segmentelor
Forumle De Calcul Prescurat:Cum Rezolv : (x Radical 5 + Radical 10) La 2 si O Explicatie Va Rog..
A)Fie Un Segment [AB],punctul O Mijlocul Sau Si Un Punct M Situat Pe Prelungirea [AB].Aratati Ca 2*OM=MA+MB(desen)b)Fie A,C,B,D 4 Puncte Coliniare,in Aceasta Or
Temperatura Aetului Măsurată La Aceeași Ora , Timp De 6 Zile A Avut Urmatoarele Valori : 11•C,14•C,10•C,11•C.8•C,12•C.Care A Fost Media Temperaturilor Celor 6 Z
Cum Se Scrie Corect , Sună-mă Sau Sună.mă ?
Facusem Schema Frazei Nu Sunt Sifura Ca E Corecta Fraza: El S-a Apropiat Să-i Sărute Mîna, Dar Ea N-a Primit, Ci I-a Zis Că S-a Făcut Mare.sunt 5 Propozitische