RO Study
👤
Mishel
Mishel
07-10-2015
Limba română
a fost răspuns
definiția basmului repedee
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-10-2015
Basmul
este o specie a genului epic: popular sau cult in care se prezinta intamplari la care participa personaje supranaturale dar si reale.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Funcția G:R-R, G(x)=-2x+4 A) Construiți Graficul Funcției G; B) Aflați Zeroul Funcției G; C)stabiliți Semnul Funcției G Aflați Panta Dreptei-grafivulfuncție
Se Da Un Numar Real N. Sa Se Afiseze Radacina Sa Patrata.[c++]
Alcătuieşte Un Eseu De 10 Rânduri În Care Să Ilustrezi Ce Drepturi Şi Libertăţi Erau Încălcate De Statul Absolutist.vă Rog E Urgent Pt Luni Dau Coroană
Completează Casetele Libere Cu Numere Potrivite. 62-6=62-2-4= 2+4= +91-8=91- 7= - 4 = 1+7= -7= +74-9=74-4- 4+5=
Caracterizarea Lui Stoicea Din Moara Lui Califar , Va Rog Repede Dau Coroana Și 100 Pnct 1️⃣0️⃣0️⃣
Completați Spațiile Punctate Cu Răspunsul Corect. 1. Operația Prin Care Se Obține Suma A Două Fracții Z
Va Rog Urgentt‼️‼️...ofer Coroana
C++ Robinson Are Un Teren De Forma Pătrată, Ca Un Tablou Bidimensional, Cu Latura De M Unități (cu M2 Parcele). O Parcelă Este Un Pătrat Elementar Al Tabloului
Suma A Două Numere Naturale Este 71. Dacă Din Suma Lor Scadem Diferența, Obținem 16.Care Sunt Cele Două Numere. PRIN SEGMENTE! VA ROG! (metoda Figurativa)
“ Dar, Fiindcă Mi-au Mai Ieșit Până Acum Înainte Încă Doi Spâni, Și Cu Tine Al Treilea, Apoi Mai-mi Vine A Crede Că Asta-i Țara Spânilor Și N-am Încotro; Mort-c