RO Study
👤
Rimini
Rimini
06-10-2015
Limba română
a fost răspuns
scriete cuvinte insusiri pentru bolnav
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-10-2015
neajutorat,chinuit,incet,bolnavicios,neputincios,nealinat.
Answer Link
Mihaela2015
Mihaela2015
06-10-2015
neajutorat ,molipsitor,neatent
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Subiectul Al II-lea:1.Determinați Numerele Naturale A Şi B, Ştiind Că A + B = 72 Şi (a, B) = 12.
Bună Am Nevoie De Poezii Despre Materii,pentru Final De Clasa A 8-a! Cum Ar Fi: "Franceza? Să-mi Dau Părerea E O Limbă, Ca Si Mierea ! Dintre Cele Chiar Super
Calculati: a) [tex]\sqrt{9}[/tex] * [tex]\sqrt{900}[/tex]; b) -3 + (-1) * 8 / (-4) c) (x+4)^2 d) [tex]\frac{6}{2}[/tex] * [tex]\sqrt{40000}[/tex]
Încercuiește Încă Două Cuvinte Care Având Aceeași Formă Pot Avea Mai Multe Înțelesuri Din Textul De Mai Sus
4 Explică Expresiile De Mai Jos Şi Alcătuieşte Enunturi Cu Fiecare Dintredupă Placul Inimii" --> --.cu Gura Pe Jumătate">---
Un Acvariu Sub Forma De Paralelipiped Dreptunghic Avand Lungimea De 0,7 M ,latimea De 4 Dm Si Inaltimea De 300mm Trebuie Umplut Cu Apa Ci Ajutorul Unui Recipien
Testul 1 Ex 4 Va Rog
Cum Se Calculeaza Determinantul La Matricea Asta?Stiu Doar Cand E Matrice De (2,2) Și De (3,3) Linii Și ColoaneȘi Ce Rang Are? Ca Are Doi Minori Nuli
La Tema Si Viziunea Despre Lume A Unei Poezii Se Aleg Doua Secvențe Reprezentative Sau Se Scrie Cate Ceva La Toate Strofele?
Care Este Subiectul Din Propozitita Următoare Și Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima “Una Dintre Capcanele Frecvente Întâlnite In Scris Este Dublarea Greșita