RO Study
👤
DannyShadow
DannyShadow
06-10-2015
Limba română
a fost răspuns
ce sens are mărul discordiei
Răspuns :
TabacaruJess83
TabacaruJess83
06-10-2015
Semnifica motivul nentelegirilor dintre doua sau mai multe natii. Asta inseamna marul discoriei. :))))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Enumera Metodele De Electrizare Care Necesita Prezenta Unui Corp Deja Electrizat Ezista Oare Vreo Metoda Care Nu Necesira Prezenta Unui Corp Deja Electrizat?"
In Secventa 'nu Este Nicio Zana In Dumbrava' Verbul A Fi Este: a.predicativ b.copulativ c.auxiliar
Se Da Sirul 1.2.4.7.11.15...... care Este Al 30 Lea Termen Al Sirului?
AJUTOR,DAU FUNDITA: Intr-un Grup De Elevi Fetele Reprezinta 3/5 Din Numarul Membrilor Grupului.Aflati Cate Fete Si Cati Baieti Sunt,stiind Ca,daca Ar Mai Veni 4
Spuneti Daca Este Adevarat(A) Sau Fals(F) Verbele 'sa Pierim','om Sfarsi','sa Sara' Si 'sa Se Preumble' Sunt Verbe La Conjugarea A 4-a. Sunt Corecte Formele De
Cand Ratacind, Batrane Codru, Ajung La Sanul Tau De Tata, La Poarta-mparatiei Tale Plec Fruntea Mea Infierbantata. Eu Simt Ca-n Lung Sirag De Lacrimi Se Sfarm-
Cine A Fost Badea Cartan?
Ajutatima Va Rog Dau Multe Puncte :D eseu Structurat Cu Inceputul In" Preajma Sarbatorilor De Pasti ....."
Sallut ! Ziceti Mi Si Mie Va Roggggg Tipurile De Mamifere Eu Le Stiu Pe Cele Marsupiale ! Multumesc !
Alcatuiti 3 Poezii Din O Strofa. la 1 Poezie La Sfirsitul Propozitiei Sa Fi Cuvintele Carte