RO Study
👤
Leu2
Leu2
06-10-2015
Geografie
a fost răspuns
ce plante au muntii?
Răspuns :
Nicoleta4
Nicoleta4
06-10-2015
Eu mai stiu ca muntii au planetele: floarea de colt, ciurul zanelor, clopotel de munte, degetarut,ciucusoara de munte,albastreaua de munte,bunghisor, etc.
Answer Link
Giulia3
Giulia3
06-10-2015
pin stejar brazi pășuni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
După O Perioadă De 10 Ani Un Deponent La O Bancă Cu O Rată A Dobânzii Simple De 5% Obține Suma De 3000 RON Determinați Dobânda Obținută De Deponenți Și Suma Ini
DAU COROANA!!! VA ROG AJUTOOR.. La 19 Scrie 'unghiului X Este'
Găsește Vârstă Nepotului Lui Baltazar, Dacă Este Egală Cu Numărul Prim Ab Pentru Care Rezultatul Calculului De Mai Jos Este Număr Natural :[5/6-(2/3)³:0,5]×4,(9
Ofer 55 De Puncte Si Coroana.Intr-un Trapez Isoscel Baza Mare Are Lungimea De 30cm,linia Mijlocie Este De 27cm Si Inaltimea Este De 4 Cm.a)Calculati Perimetrul
Recunoaşteţi Modurile Şi Timpurile Compuse Formate Cu Verbe Auxiliare: A Avea → Am Văzut – Modul ................................................; Timpul ......
4 Si 5 RepedePlsss.RAPIDDD
3 Si 4Dau Coroana Si 28 De Puncte.Materie Clasa A 10-a.Multumesc Anticipat.
Recunoaşteţi Modurile Şi Timpurile Compuse Formate Cu Verbe Auxiliare: A Avea → Am Văzut – Modul ................................................; Timpul ......
Ofer 55 De Puncte Si Coroana.Intr-un Trapez Isoscel Baza Mare Are Lungimea De 30cm,linia Mijlocie Este De 27cm Si Inaltimea Este De 4 Cm.a)Calculati Perimetrul
3. La Un Concurs, Participanților Li S-au Distribuit Premiile Astfel: 10% Din Numărul Concurentilor Au Primit Premiul I, 30% Din Restul Concurentilor Au Primit